ΠΑΟΚ

Βούκιτς: "Πάντα πιστεύω πως θα πετύχω γκολ"

Βούκιτς: "Πάντα πιστεύω πως θα πετύχω γκολ"
Βούκιτς

Διαβάστε τι δήλωσε ο "χρυσός" σκόρερ του ΠΑΟΚ, Σβόνιμιρ Βούκιτς, λίγο μετά τη νίκη με 2-1 του Δικέφαλου από του Εργοτέλη. Τι είπαν Κατσουράνης και Λόπεθ.

O Σβόνιμιρ Βούκιτς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Σέρβος είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: "Πάντα πιστεύω πως θα σκοράρω όταν μπαίνω στα ματς. Παίζω ποδόσφαιρο για να βάζω γκολ. Πάντα έχω την πεποίθηση να το κάνω αυτό. Το σημαντικότερο είναι να βοηθάω την ομάδα. Είναι μια σημαντική νίκη. Σήμερα με αυτό το γκολ, είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα προσπαθήσω να σκοράρω και με τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι πως δεν χάνουμε βαθμούς και έχουμε την ποιότητα ακόμη και σε μέτρια παιχνίδια να παίρνουμε τις νίκες".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος όταν πανηγυρίζω μπροστά τους".

Για την εκτέλεση φάουλ: " Οταν στήνω την μπάλα, πιστεύω πως θα σκοράρω. Οπως έγινε και τώρα. Οι εκτελέσεις φάουλ είναι σημαντικές για κάθε ομάδα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει αρκετά ματς: "Αυτό δείχνει πως παίζουμε μέχρι τέλους. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς που μας στήριξαν ως το τέλος".

Για το αν αφιερώνει τα γκολ του στον Σαββίδη δεδομένου πως ήταν δική του επιλογή η απόκτησή του: "Του έχω αφεριερώσει πολλά γκολ γιατί μου έδωσε την δυνατότητα να νιώσω πάλι ποδοσφαιριστής. Γιατί αυτός με έφερε εδώ...".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Το πιο σημαντικό ματς τώρα είναι αυτό με την Μακάμπι Χάιφα. Για το ματς με ΟΛυμπιακό, πιστεύω πως δεν πρέπει να χάνουμε στα ντέρμπι. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να πάρουμνε την νίκη".

Κατσουράνης: "Βούκιτς, ο πιο ποιοτικός μας παίκτης..."

Το εγκώμιο του Βούκιτς έπλεξε ο Κατσουράνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα είπε:

" Στο πρώτο δεν παίξαμε καλά φάγαμε το γκολ από κόντρα ύστερα από κόρνερ που δεν επιτρέπεται. Ήμασταν τελείως ανοργάνωτοι για 45 λεπτά. Χάσαμε και το Βίτορ και αποσυντονιστήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα προσπαθήσαμε, ρισκάραμε, αφήσαμε χώρους αναγκαστικά καθώς χάναμε σταθήκαμε και τυχεροί όμως κυνηγήσαμε την τύχη μέχρι το τέλος και για αυτό μας έδωσε τους 3 βαθμούς η τύχη, ο Θεός; Δεν ξέρω ποιος μας τους έδωσε, αλλά νομίζω ότι το κυνηγήσαμε με πολύ πείσμα και θέληση και στο τέλος δικαιωθήκαμε.

Σήμερα είχα εντολές να μην ανεβαίνω πολύ απλά το γκολ ήρθε από μια στημένη φάση στις οποίες πάντα ανεβαίνω. Ο Βούκιτς νομίζω ότι είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας μας και όταν πήγε να εκτελέσει το φάουλ όλοι είχαμε την ελπίδα ότι θα το βάλει".

Λόπεθ: "Έτοιμος όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω"

Ο Ινίγο Λόπεθ, είπε: " Αυτή είναι η τρίτη φορά που ζω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου να κρίνεται ένα ματς της ομάδας μου στην τελευταία φάση και αισθάνομαι πολύ τυχερός που το ζω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ήταν 1-1 μέχρι το τέλος μέχρι που ο Βούκιτς σκόραρε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Βουκιτς είναι πολύ καλός στα στημένα και όλοι ελπίζαμε όταν τον είδαμε να σουτάρει.

Είναι πολύ άσχημο να παίζεις γιατί χτύπησε ένας συμπαίκτης τους και εύχομαι ο Μιγκέλ να γίνει γρήγορα καλά. Όποτε μου ζητήσει ο προπονητής να βοηθήσω εγώ είμαι έτοιμος αλλά είναι δύσκολο να παίξεις καλά μετά από δυο μήνες αποχής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ