ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Θέλω να παίξω άλλα 3-4 χρόνια"

Βιεϊρίνια: "Θέλω να παίξω άλλα 3-4 χρόνια"

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του για αρκετά χρόνια ακόμη σε ομιλία του προς φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα ανανεωθεί καθώς είναι κοινή επιθυμία και των ανθρώπων του Δικεφάλου και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην Τούμπα όσο ακόμη παίζει ποδόσφαιρο.

Μάλιστα το πιθανότερο είναι ο Πορτογάλος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Βέβαια χθες ο Βιεϊρίνια τόνισε πως όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθεί.

"Σκέφτηκα πολλά, σε αυτό το διάστημα του τραυματισμού μου για το τι θα κάνω όταν θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου, μετά το τέλος της καριέρας μου αλλά δεν θα σας αποκαλύψω το αντικείμενο τους", είπε ο αρχηγός του Δικέφαλου.

ΦΕΡΕΪΡΑ: " ΉΞΕΡΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ"

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος έκανε αναδρομή στην καριέρα του τονίζοντας ότι ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο φρόντισε να καταρτίζεται γιατί ήξερε από τότε ότι ήθελε να γίνει προπονητής. "Απέκτησα τα δύο πρώτα διπλώματα προπονητικής ενώ, παράλληλα, ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ήθελα να τα αποκτήσω για να ξέρω τι θέλει ο προπονητής από μένα.

Βιεϊρίνια: "Θέλω να παίξω άλλα 3-4 χρόνια"

Όταν ήμουν στη Σπόρτινγκ τραυματίστηκα σοβαρά στο γόνατο. Έτσι αναγκάστηκα να διακόψω τη καριέρα μου. Αλλά ήδη είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ