ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, αλλά έγιναν κι άλλα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αρχηγός και σκόρερ πρόκρισης (4-2) του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, δεν πήρε θέση για το πέναλτι που υποδέχθηκε στον Μανθάτη και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά τόνισε ότι έγιναν κι άλλα στην κανονική διάρκεια του ματς.

Ο ΠΑΟΚ φλέρταρε έντονα με τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο, αλλά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με 4-2 στην παράταση (2-1 η κανονική διάρκεια) χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 119ο λεπτό.

Ο αρχηγός και σκόρερ πρόκρισης του Δικέφαλου, Βιεϊρίνια, δεν πήρε θέση για το πέναλτι που υποδέχθηκε στον Μανθάτη και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά τόνισε ότι έγιναν κι άλλα στην κανονική διάρκεια του ματς.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο, δυστυχώς για εμάς πήγαμε στην παράταση. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι στο τέλος, αλλά πριν πάμε στην παράταση είχαν γίνει κι άλλα πέναλτι. Είναι ένας από τους στόχους μας ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα δυστυχώς ισοφαριστήκαμε το καλό είναι ότι το παλέψαμε μέχρι το τέλος και τελικά προκριθήκαμε", υποστήριξε στην κάμερα της Cosmote TV.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ