ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Βασιλεία ελέω ενός τραυματισμού που τον καθιστά αμφίβολο και για την αναμέτρηση με την Σπάρτακ Μόσχας και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο Βιεϊρίνια στάθηκε άτυχος και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία αλλά φρόντισε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Πορτογάλος ο οποίος είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι με την Σπαρτάκ στην Τούμπα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον τραυματισμό του και ευχήθηκε να μην έχει κάτι σοβαρό.

"Στο ζέσταμα ένοιωθα μια ενόχληση, εύχομαι να μην ήταν κάτι σοβαρό. Βέβαια έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες για την ενδεκάδα και αυτό το έδειξε και ο προπονητής. Έδειξαν τι μπορούν να κάνουν και πήραμε αυτή τη σημαντική πρόκριση".

Ενώ για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε να παίξει για δυο αποτελέσματα τόνισε:

"Όπως το έλεγες, είχαμε να παίξουμε για δυο αποτελέσματα. Εμείς ήρθαμε εδώ όμως με σκοπό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε τώρα μπροστά μας το επόμενο ματς, να ξεκουραστούμε λίγο και να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο".

Όσο για την αναμέτρηση με τη Σπάρτακ Μόσχας τόνισε:

"Ο στόχος μας είναι οι όμιλοι του Champions League, το έχουμε πει από την αρχή. Η Βασιλεία ήταν δύσκολη ομάδα. Η Σπαρτάκ δεν έχει τόσες εμπειρίες. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, δείξαμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια με τη Βασιλεία τι μπορούμε να κάνουμε και πλέον σκεφτόμαστε την Σπαρτάκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ