ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερή επίδοση για τον ΠΑΟΚ: 4/4 στα ντέρμπι για πρώτη φορά στον α' γύρο

Τρομερή επίδοση για τον ΠΑΟΚ: 4/4 στα ντέρμπι για πρώτη φορά στον α' γύρο
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει το οκτώ στα οκτώ στο πρωτάθλημα νικώντας Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη για πρώτη φορά στην Α' Εθνική στον πρώτο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, ξεπερνώντας με επιτυχία τα εμπόδια που του έβαλαν οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός που διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά κι αυτά των Παναθηναϊκού και Άρη.

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" πήραν τα μεγάλα ματς και μάλιστα μ' ένα "κλάσικο" περισσότερο, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018, ο Άρης δεν βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρώτο ντέρμπι πέρυσι για τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την 8η αγωνιστική. Η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε με 1-0, ενώ φέτος στο ίδιο γήπεδο νίκησε τους "ερυθρόλευκους" με το ίδιο σκορ.

Την 10η αγωνιστική οι Κυπελλούχοι κατηφόρισαν εκ νέου στην Αθήνα, αυτή τη φορά για να παίξουν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τελικό αποτέλεσμα 1-0 υπέρ των ποδοσφαιριστών του Μανόλο Χιμένεθ (σ.σ. ήταν προπονητής της Ένωσης εκείνη την περίοδο). Εφέτος οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν της πρωταθλήτριας με 2-0 στην Τούμπα την 4η αγωνιστική.

Χρονικά, φέτος, το τρίτο του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ το έπαιξε με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την 7η αγωνιστική. Οι "ασπρόμαυροι" με μπροστάρη τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς πήραν κι αυτό το παιχνίδι με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ πέρυσι τον υποδέχθηκε στην Τούμπα και τον νίκησε με 4-0. Αυτό ήταν το μόνο ντέρμπι που εξασφάλισε "τρίποντο" το σύνολο του Λουτσέσκου στον πρώτο γύρο της Super League '17-'18. Τους "πράσινους" οι Θεσσαλονικείς τους φιλοξένησαν εκ νέου στην έδρα τους τη Δευτέρα (29/10) και τους νίκησαν με 2-0, γεγονός που τους άφησε μόνος πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ