ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρένο" η Παρί στη Γαλλία και ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα

"Τρένο" η Παρί στη Γαλλία και ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ με το "οκτώ στα οκτώ" και οι Παρί - Αϊντχόφεν με το "δέκα στα δέκα" είναι οι μοναδικές ομάδες στην Ευρώπη που δεν έχουν χάσει βαθμό στα πρωταθλήματά τους από την εκκίνηση της σεζόν.

Με τη νίκη (2-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (29/10) ο ΠΑΟΚ, πέρασε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League, έχοντας 22 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια (ξεκίνησε με -2 το πρωτάθλημα). Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που δεν έχει χάσει ούτε βαθμό.

Άλλες δύο ομάδες στην Ευρώπη έχουν πετύχει κάτι ανάλογο. Η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία έχει κατακτήσει δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Σαμπιονά και μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο (η δεύτερη Λιλ έχει οκτώ βαθμούς λιγότερους). Η τρίτη ομάδα της... παρέας είναι η Αϊντχόφεν, η οποία κάνει... πάρτι στην Ολλανδία.

Η PSV έχει κι αυτή δέκα νίκες σε δέκα παιχνίδια, ενώ ο δεύτερος Άγιαξ είναι στο -5. Υπάρχει και μία ομάδα από το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα του Σαν Μαρίνο που έχει το απόλυτο, η Τρε Φιόρι με τα "πέντε στα πέντε".

Το Sport24.gr στις 8 Οκτωβρίου είχε καταγράψει τους επτά "αδιάφθορους" σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι πια μειώθηκαν σε τρεις, με δεδομένο ότι Ζάλτσμπουργκ, Γιουβέντους, ΑΕΛ και Απόλλων Λεμεσού γκέλαραν σε Αυστρία, Ιταλία και Κύπρο το τελευταίο διάστημα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ