ΠΑΟΚ

Το "βουνό" του ΠΑΟΚ: οκτώ ντέρμπι σε 38 ημέρες!

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με τα παιχνίδια του Κυπέλλου να μπαίνουν στο πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ έχει να ανέβει βουνό, αφού θα συνεχίσει να δίνει μεσοβδόμαδα παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2018 και οι μόνες ευκαιρίες για ξεκούραση θα προκύψουν στις δύο διακοπές για τα ματς των εθνικών ομάδων.

Με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας να μπαίνουν πλέον στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να ανέβει ένα βουνό. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δίνει μεσοβδόμαδα παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2018 και οι μόνες ευκαιρίες για ξεκούραση θα προκύψουν μόνο στις δύο διακοπές για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δίνει, αρχής γενομένης από το ματς με την Τσέλσι οκτώ ντέρμπι σε Πρωτάθλημα - Κύπελλο - Europa League μέσα σε 38 ημέρες! Μοναδικό θεωρητικά "εύκολο" ματς σ' αυτό το χρονικό διάστημα είναι αυτό εναντίον του ουραγού Απόλλωνα.

Μέχρι την πρώτη διακοπή ο ΠΑΟΚ έχει διαδοχικά ντέρμπι. Αντιμετωπίζει τη Πέμπτη την Τσέλσι στην Τούμπα για το Europa League και στη συνέχεια παίζει κατά σειρά με ΑΕΚ την Κυριακή (23/9) για το πρωτάθλημα, με τον Άρη την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας και την επόμενη Κυριακή (30/9) έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Στο πρόγραμμα του "Δικέφαλου" ακολουθεί το δύσκολο ταξίδι στη Λευκορωσία για το σημαντικό αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (4/10) και ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (7/10). Μέσα σε ένα διάστημα δύο εβδομάδων λοιπόν ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει έξι πολύ σημαντικά αγώνες που μπορεί να είναι και καθοριστική για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ούτε μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ χαλαρώνει. Και αυτό διότι τον περιμένει ο Άρης στην έδρα του και μετά έχει να παίξει με την Βίντι στην Τούμπα (25/10)για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, πριν φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Κατόπιν ακολουθούν τρεις εκτός έδρας αγώνες με Εργοτέλη στην Κρήτη, Ατρόμητο στο Περιστέρι και Βίντι στην Ουγγαρία (8/11) και πριν την δεύτερη και τελευταία διακοπή για τις Εθνικές ομάδες η ομάδα του Λουτσέσκου θα επιστρέψει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ αγώνων που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2018 θα είναι κρίσιμο καθώς σε αυτό θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά την φιλοξενία της Ξάνθης στην 11 αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι (29/11), στην Λαμία για να παίξει με την τοπική ομάδα και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου τον Αήττητο Σπάτων την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ στην Τούμπα θα ακολουθήσει αυτός με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (13/12 που μπορεί να είναι και «τελικός») και ο Γολγοθάς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στο Λεβαδειακό εκτός έδρας και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" έχουν κατά σειρά να αντιμετωπίσουν:

20/9 Τσέλσι (Μ) EUROPA LEAGUE

23/9 AEK (Μ) SUPER LEAGUE

26-27/9 Άρης (Μ) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

30/9 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ε) SUPER LEAGUE

4/10 Μπάτε (Ε) EUROPA LEAGUE

7/10 Απόλλων Σμ. (Μ) SUPER LEAGUE

20-21/10 Άρης (Ε) SUPER LEAGUE

25/10 Βίντι (Μ) EUROPA LEAGUE

27-28/10 Παναθηναϊκός (Μ) SUPER LEAGUE

30-31/10, 1/11 Εργοτέλης (Ε) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

3-4/11 Ατρόμητος (Ε) SUPER LEAGUE

8/11 Βίντι (Ε) EUROPA LEAGUE

10-11/11 Παναιτωλικός (Μ) SUPER LEAGUE

24-25/11 Ξάνθη (Μ) SUPER LEAGUE

29/11 Τσέλσι (Ε) EUROPA LEAGUE

2-3/12 Λαμία (Ε) SUPER LEAGUE

4-5-6/12 Αήττητος Σπ. (Ε) ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

9-10/12 ΑΕΛ (Μ) SUPER LEAGUE

13/12 Μπάτε (Μ) EUROPA LEAGUE

16-17/12 Λεβαδειακός (Ε) SUPER LEAGUE

23-24/12 ΠΑΣ Γιάννινα (Μ) SUPER LEAGUE

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ