ΠΑΟΚ

Τι φέρνει στον ΠΑΟΚ η πρόκριση

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (29/08, 22:00) το σημαντικότερο αγώνα των τελευταίων χρόνων απέναντι στην Μπενφίκα με έπαθλο μια θέσηστους ομίλους του Champions League, με τα οφέλη της πρόκρισης να είναι πολλά.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πιο υψηλή πτήση της ιστορίας. Σε μια κατάμεστη, από φιλάθλους του, Τούμπα, καθώς εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια που απελευθερώθηκαν από τους Πορτογάλους στη θύρα 8, ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα που του έδωσε η ισοπαλία με 1-1 στο Ντα Λουζ.

"ΝΤΟΠΑΡΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους έχει ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη και δεν θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Μιλώντας στους παίκτες του ο Ρουμάνος τεχνικός τους καλεί να μπουν στο γήπεδο χωρίς φόβο και να προσπαθήσουν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους για να πάρουν μια πρόκριση.

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

Στην Πορτογαλία εκτιμούν ότι το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα κρίνει έσοδα 47.000.000 ευρώ για την Μπενφίκα. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα φέρει έσοδα που θα ξεπεράσουν τα 23.000.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και στα 26.000.000 μόνο από την είσοδο στους ομίλους της διοργανώσης.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει υποσχεθεί στους παίκτες του ΠΑΟΚ ένα πολύ μεγάλο πριμ σε περίπτωση που θα καταφέρουν να αποκλείσουν την Μπενφίκα που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στα 2.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα προστεθεί στα χρήματα που τους έχουν αποφέρει οι μέχρι τώρα προκρίσεις, σε βάρος της Βασιλείας και της Σπαρτάκ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τo γκρουπ δυναμικότητας και οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League
Η Μπενφίκα δίνει πριμ 4 εκατ. ευρώ για πρόκριση ύψους 47 εκατ. ευρώ!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ