ΠΑΟΚ

Θετικός και για δανεισμό του Μολέντο ο ΠΑΟΚ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Αθήνα και οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ γίνονται σε εντατικούς ρυθμούς. Χρήματα και δανεικοί Κάτσε, Κωνσταντινίδη τα ανταλλάγματα στο εναλλακτικό σενάριο δανεισμού.

Ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στην Αθήνα και οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν αρχίσει και πάλι εντατικά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ένα σενάριο δανεισμού σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί η τελική απόπειρα του ΠΑΟΚ να αποκτήσει με αγορά τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου παίκτη. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει επαφή με τον Κώστα Διαμαντόπουλο, ωστόσο δεν αποκλείεται στη διάρκεια των συζητήσεων να γίνει επαφή τόσο με την Ιντερνασιονάλ, όσο και με την πλευρά του Μολέντο.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πετύχει την αγορά των δικαιωμάτων του Μολέντο, τότε θα ενεργοποιηθεί το εναλλακτικό σενάριο δανεισμού του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι (όσο ισχύει δηλαδή η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό) και στη συνέχεια θα επιχειρηθεί η αγορά των δικαιωμάτων του με νέα διαπραγμάτευση που θα γίνει με την Ιντερνασιονάλ.

Σ' αυτή την περίπτωση θα δοθούν και πάλι χρήματα στον Παναθηναϊκό (σαφώς λιγότερα από τις 800.000 ευρώ που προέβλεπε η αρχική συμφωνία αγοράς) και δανεικοί οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης, ωστόσο θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η στάση των παικτών πάνω σ' αυτή την προοπτική.

Οι επαφές είναι εντατικές και μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ