ΠΑΟΚ

Στέφενς: "Ο αντίπαλος ήταν τυχερός"

Στέφενς: "Ο αντίπαλος ήταν τυχερός"
Στέφενς INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να φύγει ηττημένος από την Τρίπολη και το ματς με τον Αστέρα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για τυχερά γκολ από πλευράς Αστέρα και δήλωσε ικανοποιημένος από την γενικότερη εμφάνιση του "Δικεφάλου" στην Τρίπολη.

"Σήμερα είδαμε πόσο σκληρό είναι το ποδόσφαιρο πόσο άδικο μπορεί να γίνει. Αν δει κανείς πως παίξαμε και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν μας αξίζει να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ο αντίπαλος με δύο τυχερά γκολ πήρε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προχωρήσουμε, την Πέμπτη έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και νομίζω ότι όλοι μπορούν να δουν πόσο καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε με τους νέους παίκτες. Συγχαρητήρια στην Τρίπολη, πάλεψε σε όλο το ματς, αλλά εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο", είπε αρχικά και συνέχισε διευκρινίζοντας πως:

"Αυτό που λέμε είναι ότι και οι νέοι παίκτες μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δεν λέω ότι πριν δεν παίζαμε καλά, αλλά και οι νέοι έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο".

Για τις απανωτές ήττες του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς: "Δεν νομίζω ότι η σημερινή ήταν εμφάνιση ομάδας που έπαιζε εκτός έδρας, είχαμε την μπάλα συνεχώς στα πόδια μας και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία του αντιπάλου αλλά ήμασταν καλύτεροι. Αυτοί οι παίκτες, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την ήττα. Πρέπει να συνεχίσουμε και με τους παίκτες που προϋπήρχαν".

Για το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Μπενφίκα: "Ξέραμε εξ΄αρχής ότι ο Σπυρόπουλος, ο Νάτχο και ο Χούσεν δεν θα παίξουν. Το ξέραμε αλλά εμείς έχουμε μεγάλο ρόστερ και έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες.

Ολοι πήραν την ευκαιρία τους, αλλά επειδή έχουμε μεγάλο ρόστερ κάποιοι μένουν και εκτός αποστολής. Κάναμε την προετοιμασία μας για το σημερινό παιχνίδι, θα κάνουμε και για το ματς της Πέμπτης και θα πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ