ΠΑΟΚ

Σκέψη Σαββίδη να μην ζητά ο ΠΑΟΚ εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκνευρισμένος από τη ρίψη φωτοβολίδας στη Νέα Σμύρνη είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Πλέον, ο προβληματισμός του μετατρέπεται σε ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας και είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα, για να μη βρεθεί πάλι η ομάδα του προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εντολή στην ασφάλεια του ΠΑΟΚ να διερευνηθεί το περιστατικό στον αγώνα με τον Πανιώνιο - όπου ερρίφθη φωτοβολίδα από οπαδούς του "Δικεφάλου" προς τους αντίστοιχους των "κυανέρυθρων" - έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, τη στιγμή που στο περιβάλλον του Δικεφάλου χαρακτηρίζεται το περιστατικό ως "περίεργο".

Μάλιστα, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν σκέψεις πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην ζητά εισιτήρια πλέον για τους εκτός έδρας αγώνες της, καθώς όπως εκτιμούν οι άνθρωποι της υπάρχει φόβος προβοκάτσιας.

Επιπλέον, όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, καθώς η επιβολή προστίμων, οι τιμωρίες της έδρας και η αφαίρεση βαθμών είναι πρόσφατα γεγονότα για την ομάδα του Δικεφάλου, με αφορμή τα περιστατικά με τη χρήση πυρσών και τη ρίψη αντικειμένων, που προκάλεσαν ακόμα και τη διακοπή αγώνων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ