ΠΑΟΚ

Σκανάρει Μακάμπι και... Σάλκε

GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk
GEPA-10071363049 - ST.VEIT AM VOGAU,AUSTRIA,10.JUL.13 - FUSSBALL - Superliga, Superleague, FC Kopenhagen vs PAOK Saloniki, IFCS Trainingslager, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Trainer Huub Stevens (PAOK). Foto: GEPA pictures/ Patrick Leuk INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για διπλή κατασκοπεία, την ώρα που άνθρωπος της Μακάμπι βρέθηκε στην Τούμπα και παρακολούθησε το φιλικό με την ΑΕΛ Καλλονής.

Aνθρωπο στην Τούμπα έστειλε η Μακάμπι... Αυτός δεν ήταν σκάουτερ και θέλησε να καταγράψει με κάμερα το φιλικό του ΠΑΟΚ χωρίς αυτό να το επιτρέπει ο OTE TV. Γι' αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ του έδωσε ένα DVD.

Aπό πλευράς "Δικεφάλου", ο Χουμπ Στέφενς, που έχει ενημερωθεί για το διπλό ενδεχόμενο των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ζήτησε να ενημερωθεί για το αν υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό της Μακάμπι και για να μαθευτεί κάτι τέτοιο θα υπάρξει άμεσα επικοινωνία με την ομάδα του Ισραήλ.

Είναι πιθανό μάλιστα στο ματς της Σάλκε με το Αμβούρο (την Κυριακή) να υπάρχει άνθρωπος του ΠΑΟΚ για να ενημερώσει τον προπονητή του "Δικεφάλου" για όσα είδε.

Οι δανεικοί

Πέραν του Πόποβιτς που θα συνεχίσει ως δανεικός στον Πλατανιά, είναι κοντά σε δανεισμό και ο Γιάννου. Από τον ΠΑΟΚ δεν αναφέρουν σε ποια ομάδα θα μετακομίσει αλλά πιθανόν αυτή να είναι ο Πανώνιος. Κοντά σε δανεισμό είναι και ο Πέλκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ