ΠΑΟΚ

Ράνκοβιτς: "Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη"

Ράνκοβιτς: "Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη"

Ο βοηθός του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, Λιούμπισα Ράνκοβιτς, μίλησε στο κανάλι της Παρτίζαν από την οποία αποχωρεί και έθεσε ξεκάθαρα το στόχο του νέου προπονητικού τιμ του ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή (16/6) ο Γιώργος Σαββίδης καλωσόρισε τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ με μία ανάρτηση στο instagram που φανέρωσε ότι έχει τεθεί από τον ίδιο και τον πατέρα του στον νέο προπονητή ξεκάθαρα ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

Και το Σάββατο (17/6), έρχεται με δηλώσεις του στο κανάλι της Παρτιζάν, ο ένας εκ των βοηθών του 43χρονου τεχνικού, Λιούμπισα Ράνκοβιτς να επιβεβαιώσει αυτή την αίσθηση.

Ο 43χρονος βοηθός του Στανόγεβιτς, αφήνει την Παρτίζαν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και, μάλιστα, για να γίνει η μεταγραφή του υπήρξε επικοινωνία του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ με τον κόουτς της ομάδας του Βελιγραδίου, Μίροσλαβ Ντζούκιτς (ο Στανόγεβιτς ήταν βοηθός του στο ξεκίνημα της καριέρας του) προκειμένου ο δεύτερος να συναινέσει.

Άλλωστε, πριν λίγες μέρες αυτή η διαδικασία είχε γίνει αντίστροφα, όταν ο Ντζούκιτς πήρε το ok του Στανόγεβιτς για να εντάξει στο τιμ του τον Γκόραν Παντούροβιτς, προπονητή τερματοφυλάκων και μόνιμο συνεργάτη του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του.Αυτό αποκάλυψε στις δηλώσεις του στο κανάλι της Παρτίζαν, ο Γκόραν Ράνκοβιτς ο οποίος ήταν 16 χρόνια στην Παρτίζαν, ενώ έχει περάσει και από τη Ντιναμό Μινσκ ως βοηθος του Βουκ Ράσοβιτς.

"Αν κάποιος λυπάται που φεύγω από την Παρτίζαν είμαι εγώ γιατί υπάρχει η πρόκληση του Champions League και θέλω όσοι είναι στην ομάδα να καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους" σημείωσε ακόμη και πρόσθεσε: "Οι προπονητές έχουν πάντα έτοιμες τις βαλίτσες τους σε περίπτωση που κάτι προκύψει. Δεν μπορώ να πω ότι ήρθε ξαφνικά αυτή η εξέλιξη γιατί με τον Αλεκσάνταρ γνωριζόμαστε 17 χρόνια και υπήρχε η διάθεση να δουλέψουμε και εκτός Παρτίζαν. Αποδέχθηκα την πρόκληση να πάω την Tρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Πάμε σε ένα αδελφικό κλαμπ, γεγονός που δημιουργεί μία μεγάλη ευθύνη και μία μεγάλη πρόκληση. Είναι πολύς καιρός πριν που ο ΠΑΟΚ υπήρξε πρωταθλητής και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω στη Θεσσαλονίκη τον τίτλο". Ο Ράνκοβιτς αναφέρθηκε και προσωπικά στον Στανόγεβιτς: "Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, ψάχνει πάντα το μέγιστο. Θέλει από τους βοηθούς και τους παίκτες του να είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά. Έξω από το γήπεδο δίνει ελευθερίες. Καταφέρνει να βάζει το στίγμα του στο παιχνίδι, είναι νικητής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ