ΠΑΟΚ

Πρόταση του ΠΑΟΚ σε Λημνιό για επέκταση του συμβολαίου του

Πρόταση του ΠΑΟΚ σε Λημνιό για επέκταση του συμβολαίου του
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση επέκτασης στον Δημήτρη Λημνιό και τις επόμενες μέρες αναμένεται η θετική απάντηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει τρομερά τη φετινή σεζόν.

Καλές οι μεταγραφές τύπου Βέρνμπλουμ αλλά στον ΠΑΟΚ κοιτούν πως θα κρατήσουν και τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους και ξεχωρίζουν.

Ένας απ΄αυτούς είναι ο Δημήτρης Λημνιός ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και έχει καταφέρει να αφήσει στον πάγκο το Λέο Ζαμπά αλλά και τον Ουάρντα όντας ο ίδιος ένας από τους δυο βασικούς εξτρέμ της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του έκαναν τους ανθρώπους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να καλέσουν ήδη τον Δημήτρη Λημνιό για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2020.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του διεθνή άσου είχε ήδη τις τελικές συζητήσεις στην πρόταση του ΠΑΟΚ που προβλέπουν διπλασιασμό των αποδοχών του αλλά και αύξηση της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του και τις επόμενες ώρες αναμένεται η θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ