ΠΑΟΚ

Προσφεύγει στο CAS ο ΠΑΟΚ

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ καταθέτει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο την προσφυγή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που θεώρησε δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ περί πολυιδιοκτησίας και διατήρησε την ποινή των -7 βαθμών που του επιβλήθηκε.

Η προσφυγή που θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ στο CAS συνοδεύεται από ένα πολυσέλιδο υπόμνημα στο οποίο εξηγούνται οι θέσεις της ασπρόμαυρης ΠΑΕ σχετικά με το ζήτημα.

Επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η συγκεκριμένη υπόθεση να δικαστεί όσο γίνεται πιο σύντομα από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και ευελπιστούν ότι το CAS θα είναι το πρώτο δικαστήριο που θα μπει στην ουσία της, κάτι που δεν έγινε και στους δύο πειθαρχικούς βαθμούς στην Ελλάδα, σε Λίγκα και ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί ενισχυμένος όταν θα έρθει η ώρα της εκδίκασης καθώς έχει έρθει σε συνεργασία με ένα γραφείο νομικών από την Ελβετία, που εξειδικεύεται στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο και στις υποθέσεις του CAS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Λάριν
ΠΑΟΚ: Δεν ξεχνάει τον Γιαννούλη η Λοκομοτίβ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ