ΠΑΟΚ

Παρακάμερα από τη Μόσχα: Όρκος πρόκρισης με μια εικόνα

Παρακάμερα από τη Μόσχα: Όρκος πρόκρισης με μια εικόνα
EUROKINISSI

Δείτε επτά λεπτά από την παρακάμερα του PAOK TV με όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα play off του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα και το PAOK TV παρουσίασε την παρακάμερα από την αναμέτρηση με τους Ρώσους. Δείτε όσα έγιναν στην προθέρμανση, στα αποδυτήρια, στην διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα το ζέσταμα των παικτών του ΠΑΟΚ και την αγκαλιά που προηγήθηκε ανάμεσα στους δυο γκολκίπερ και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τον όρκο πρόκρισης μέσα στα αποδυτήρια με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να συγκεντρώνονται γύρω από τον Μαλεζά και να βάζουν τα χέρια τους σε μια εικόνα.

Τις αντιδράσεις του Λουτσέσκου στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ και δη του Πρίγιοβιτς ενώ δείτε επίσης πως κατέγραψε η κάμερα τόσο την άστοχη κεφαλιά του Σέρβου φορ όσο και την τριπλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Φυσικά το τι ακολούθησε με τη λήξη της αναμέτρησης τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια με τους Πέλκα, Λημνιό, Πασχαλάκη και Βιεϊρίνια να τραγουδούν συνθήματα.

Δείτε εδώ το βίντεο από την παρακάμερα του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ