ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε τη μείωση και ο Φερέιρα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, και οι συνεργάτες του υπέγραψαν το συμφωνητικό για τη μείωση 12,5% επί των ετησίων συμβολαίων τους λόγω κορονοϊού, όπως είχαν κάνει και οι παίκτες του Δικεφάλου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν υπογράψει τη Δευτέρα 1 Ιουνίου το συμφωνητικό για μείωση ύψους 12,5% επί του ετησίου συμβολαίου, ενώ στην ίδια ακριβώς μείωση λόγω του κορονοϊού και της αναστολής δράσης που προκάλεσε είχε συμφωνήσει και ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου και οι συνεργάτες του πέρασαν την Τετάρτη (10/6) τα γραφεία της Τούμπας και υπέγραψαν το σχετικό συμφωνητικό. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε και τυπικά η τελευταία εκκρεμότητα που υπήρχε στο θέμα των μειώσεων.

Στη μείωση του Αμπέλ Φερέιρα και των συνεργατών του, ισχύει ό,τι και στους παίκτες. Θα επιστραφεί το 1/3 σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League και φυσικά όλο το ποσό της μείωσης αν καταφέρουν αρχικά να πάρουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και εν συνεχεία να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ