ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς περιθώρια για γκέλα με τον Πανιώνιο

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ωστόσο μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, η νίκη είναι μονόδρομος.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής εκεί που δεν μπορούν να υπολογίζονται, εκτός από τους μακροχρόνιους τραυματίες Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, οι Καντουρί και Αουγκούστο που τέθηκαν νοκ-άουτ στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα το Μίσιτς, που ήταν καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε εναντίον των Σλοβάκων, στο πλευρό του Εσίτι, χωρίς να υπάρχουν άλλοι κεντρικοί χαφ στον πάγκο. Έτσι ο Πορτογάλος θα πρέπει να καταφύγει σε αλχημείες σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη στο δίδυμο των κεντρικών του μέσων.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε χρόνο για πολλές δοκιμές και έτσι δεν είναι ξεκάθαρο αν θα θελήσει να ανακατέψει την τράπουλα, μετά την αποτυχία στην Ευρώπη ή όχι. Λογικά και εκτός απροόπτου θα επιμείνει στις περισσότερες από τις επιλογές που είχε βασικές στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μάτος που επιστρέφει μετά την ευρωπαϊκή του τιμωρία για κάρτες και με το Γιαννούλη θα είναι οι δύο ακραίοι αμυντικοί και ο Κρέσπο με το Βαρέλα θα αγωνιστούν στα στόπερ.

Εσίτι και Μίσιτς είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί χαφ, ο Λημνιός, που μαζί με το Γιαννούλη "διασώθηκε" την Πέμπτη, θα κρατήσει τη θέση του δεξιά και ο Μπίσεσβαρ αριστερά.

Αν υπάρχουν ερωτηματικά αυτά κυρίως θα αφορούν την κορυφή της επίθεσης και λιγότερο τη θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Πασχαλάκη να έχει το προβάδισμα για ένα ακόμη παιχνίδι. Το θέμα είναι αν ο Πέλκας θα αγωνιστεί κοντά στον Άκπομ ή αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Σβιντέρσκι, που έδειξε και στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό και απέναντι στην Σλόβαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ