ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος στα Γιάννενα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος ένιωσε ενοχλήσεις στη προπόνηση του Σαββάτου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να τον προφυλάξει ενόψει του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Λέο Μάτος να νιώθει ενοχλήσεις να μένει εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα και τον Κυριακάτικο (5/5, 19:00) αγώνα με τον ΠΑΣ.

Φυσικά ο λόγος είναι ότι ακολουθεί ο τελικός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι θα χρειαστεί να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους δύο βασικούς ακραίους του αμυντικούς και να χάσει μετά το σοβαρό τραυματισμό του Βιεϊρίνια και τον Λέο Μάτος . Έτσι προφυλάσσει το Βραζιλιάνο και παίρνει στα Γιάννενα τον Τόσκα. Ο Μάτος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες δύο ημέρες προκειμένου να είναι έτοιμος για τον τελικό.

Η απουσία του από το αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ είναι λογικό να επιφέρει αλλαγές στην αμυντική παράταξη του Δικέφαλου με τις επιλογές να είναι οι εξής δύο: είτε να παίξει ο Τόσκα και να καλύψει με το Γιάννουλη τα δύο άκρα της άμυνας του ΠΑΟΚ, είτε να αγωνιστεί ο Γιαννούλης δεξιά, ο Κρέσπο αριστερά και να ξεκινήσει στα στόπερ ο Ίνγκασον.

Στην αποστολή του Δικέφαλου επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Πέντρο Ενρίκε, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό.

Την 18αδα του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Τόσκα , Κάνιας , Μίσιτς , Σάκχοβ , Ολιβέιρα , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Ενρίκε , Σβιντέρσκι και Άκπομ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ