ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βάζει άλλα 15.000.000 ευρώ ο Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη (4/6). Μέχρι τι; 19 Ιουνίου θα μπουν στα ταμεία των νταμπλούχων 15.000.000 ευρώ.

Μέχρι τις 19 Ιουνίου θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλα 15.200.001 ευρώ όπως αποφασίστηκε την Τρίτη (4/6) στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Σε αυτή εκπροσωπήθηκε το 87,45% των μετόχων. Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ.

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ"

Όπως είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Arena FM 89,4) ο φοροτεχνικός Δημήτρης Πανοζάχος ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη επενδύσει στον ΠΑΟΚ ένα ποσό που ξεπερνά τα 105 εκατομμύρια ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο Πανοζάχος μεταξύ των δηλώσεών του σημείωσε: " Η αύξηση που αποφασίστηκε είναι στα 15.000.000 ευρώ.

Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, πλέον, μετά από αυτό διαμορφώνεται στα 119,5 εκατομμύρια ευρώ. Από σύμπτωση τόσα έχει βάλει ο όμιλος του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Περίπου 120 εκατομμύρια εκ των οποίων τα σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ είναι με το ομολογιακό δάνειο και τα υπόλοιπα με κεφάλαιο καταβεβλημένο στις αυξήσεις.

Μέχρι σήμερα, δηλαδή, έχει βάλει 105, 6 εκατομμύρια ευρώ. Στον ελληνικό αθλητισμό δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο. Είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία και νομίζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι είναι εντυπωσιακό" δήλωσε ο Δημήτρης Πανοζάχος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ