ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του αθλητικού διευθυντή

Ο Ιβάν Σαββίδης  στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ιβάν Σαββίδης στη φιέστα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Βασική προτεραιότητα στον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αποτελεί το θέμα του αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο.

Σε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη που θα έχει σήμερα (15/5) ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συζητηθεί το θέμα της διαδοχής του Μάριο Μπράνκο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου θα παραμείνει στο πόστο του όσο είναι σε εκκρεμότητα η αγωνιστική περίοδος, ωστόσο το συμβόλαιο του, που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ήδη τρέχει με τηλεδιασκέψεις που αφορούν στα μεταγραφικά του Δικεφάλου και γίνονται ανάμεσα στον Αμπέλ Φερέιρα και τον Γιώργο Σαββίδη.

Σε αυτές συζητούνται ακόμη και λίστες παικτών που προτείνονται στον ΠΑΟΚ, με τα περισσότερα ωστόσο ζητήματα να παραμένουν ανοικτά αφού είναι αναγκαίο να κλείσει όσο γίνεται πιο σύντομα το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Και αυτό είναι που θα συζητηθεί στη σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πλέον "σοβαρός" υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή προέρχεται από την Κεντρική Ευρώπη και είναι ήδη ενημερωμένος για το πρότζεκτ που θα αναλάβει αν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ