ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το λάθος και τα δεδομένα με Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Το λάθος και τα δεδομένα με Κρέσπο

Ο Κρέσπο απουσιάζει εδώ και 1,5 μήνα, έκανε λόγο για λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασής του, ενώ η αργεί η επιστροφή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το θέμα με τον τραυματισμό του Άνχελ Κρέσπο έχει και σοβαρές μάλιστα προεκτάσεις. Και αυτό διότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο μήνυμα του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη κάνει λόγο για λάθος εκτίμηση του χρόνου αποθεραπείας του.

«Συγνώμη για το μήνα που έλειψα. Ήταν δύσκολο και για μένα να κατανοήσω πως κάτι που μου είχαν πει ότι θα με ταλαιπωρήσει για 2-3 εβδομάδες στο τέλος αποδεικνύεται περισσότερο σοβαρό. Από εδώ και πέρα όμως ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση με την αποθεραπεία μου, για να επιστρέψω σύντομα και δυνατός» έγραψε ο Ισπανός που όπως όλα δείχνουν θαχρειαστεί περίπου 1,5 μήνα τουλάχιστον για να επιστρέψει.

ΠΑΟΚ: Το λάθος και τα δεδομένα με Κρέσπο

Ο Κρέσπο αγωνίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία και από ότι φαίνεται δεν ήταν έτοιμος με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τένοντα του ορθού μηριαίου αντιμετωπίστηκε τελικά χειρουργικά μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείο της Μπαρτσελόνα.

Στο διάστημα της απουσίας του φάνηκε πόσο σημαντικός είναι για την ανασταλτική και όχι μόνο λειτουργία της ομάδας και το γεγονός ότι θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναγκάζει τον προπονητή του να ενεργοποιήσει ως εναλλακτικές λύσεις τους νεαρούς Μιχάι και Μιχαηλίδη.

ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΑ

Από την άλλη πλευρά και στην περίπτωση του Λέο Ζαμπά φαίνεται να έχουν προκύψει επιπλοκές. Το γόνατο τουΒραζιλιάνου που υπέστη ρήξη μηνίσκου στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, είχε συγκεντρώσει υγρό και για αυτό το λόγο του είχε γίνει παρακέντηση, αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση του δεν έχει βελτιωθεί και πολύ. Κάτι που σημαίνει ότι και η δική του επιστροφή, που υπολογιζόταν στα μέσα του Φεβρουαρίου θα καθυστερήσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ