ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το "άδειο" βλέμμα του Βιεϊρίνια μετά το τέλος του ματς στη Λάρισα

ΠΑΟΚ: Το "άδειο" βλέμμα του Βιεϊρίνια μετά το τέλος του ματς στη Λάρισα

Το ματς στη Λάρισα τελείωσε, οι ποδοσφαιριστές έδιναν τα χέρια ο ένας στον άλλο εν μέσω βροχής, αλλά ο Βιεϊρίνια ήταν... αλλού, το προδίδει το κοντινό που του έκανε ο τηλεοπτικός φακός.

Ο ΠΑΟΚ δεν σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή στο "AEL FC Arena", αφού έμεινε με την ΑΕΛ στο 1-1, ωστόσο η στιγμή του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα εκείνη που τραυματίστηκε ο αρχηγός των "ασπρόμαυρων", ο Βιεϊρίνια στο 33'.

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ και να "σφράγιζε" τον τίτλο την Κυριακή το βράδυ, κανείς δεν θα είχε όρεξη για διασκέδαση, καθόσον ο καπιτάνο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν κρυβόταν.

Χαρακτηριστικό είναι το πλάνο της NOVA στο τέλος του ματς. Η κάμερα έκανε κοντινό στον Πορτογάλο και το βλέμμα του ήταν εντελώς "παγωμένο". Ο Βιεϊρίνια, καθιστός στον πάγκο, κοίταζε το κενό την ώρα που η βροχή έπεφτε και οι συμπαίκτες του χαιρετούσαν τους αντιπάλους. Μάλιστα, μετά σηκώθηκε με τις πατερίτσες του και κατευθύνθηκε και εκείνος προς τ' αποδυτήρια.

Επισημαίνουμε πως στον ΠΑΟΚ φοβούνται ότι ο Βιεϊρίνια έχει πάθει ζημία στον χιαστό, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις δευτεριάτικες εξετάσεις που θα κάνει ο Πορτογάλος, μετά από την κάκωση που υπέστη στο δεξί του γόνατο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ