ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα δει Παρτιζάν - Μαλάτια ο Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Βελιγράδι θα παραμείνει ο πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης και θα παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα για τα προκριματικά τουΕuropa League.

Οι άνθρωποι της Παρτιζάν δίνουν μεγάλη έμφαση στη σημερινή επίσκεψη που δέχθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Βελιγραδίου Μίλος Βάζουρα αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει ζωντανά τον αυριανό αγώνα της Παρτιζάν με την Μαλάτιασπορ.

"Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, για το κλαμπ, το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης μας έκανε την τιμή να βρεθεί εδώ. Η φιλία των δύο ομάδων είναι γνωστή εδώ και καιρό και είμαι χαρούμενος, που με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε την παράδοση και τις καλές σχέσεις που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες.

Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, συζητήσαμε αρκετά πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και ιδέες, από το ενδεχόμενο ενός φιλικού αγώνα, μέχρι τη συνεργασία τον ομάδων και σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί κι αύριο εδώ και θα υποστηρίξει την Παρτιζάν στο παιχνίδι με τη Μαλάτιασπορ, ενώ εγώ από τη μεριά μου αλλά και όλος ο κόσμος της Παρτιζάν, ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Άγιαξ την επόμενη εβδομάδα", είπε ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής του ζευγαριού Παρτιζάν- Μαλάτιασπορ θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στα πλέι οφ του EUROPA LEAGUE σε περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι προκριθούν σε βάρος της Μόλντε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ