ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τελειώνουν με τις ανανεώσεις και φουλάρουν για μεταγραφές

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεση ενίσχυση είναι συγκεκριμένες και οι επιτελείς της ομάδας έχουν ήδη καταλήξει στον προγραμματισμό του για να τις καλύψουν.

Οι κινήσεις ενίσχυσης του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, περιμένουν να κλείσει το ζήτημα των ανανεώσεων. Πλέον οι άνθρωποι του Δικέφαλου γνωρίζουν τι μπορούν να περιμένουν από τις ανανεώσεις με το συμβόλαιο του Χοσέ Κάνιας να είναι πλέον η μοναδική εκκρεμότητα και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους.

Μέχρι την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του, στα τέλη του Ιούνη, ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει κλείσει τουλάχιστον τρεις μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις. Το θέμα των κεντρικών μέσων είναι αυτό που καίει περισσότερο από τα υπόλοιπα και ήδη στην Τούμπα ψάχνονται, χωρίς να έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Γνωρίζοντας ότι στην Πόρτο ο χαμένος τελικός κυπέλλου μπορεί να φέρει ανακατατάξεις και να καθυστερήσουν οι Δράκοι να πάρουν αποφάσεις, οι άνθρωποι του Δικέφαλου κινούνται σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή.

Στο πρώτο στάδιο των μεταγραφών του ΠΑΟΚ εντάσσεται και η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού που θα στελεχώσει τη βασική τριάδα των στόπερ μαζί με τους Κρέσπο και Ίνγκασον. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει και υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων που έχουν οι επιτελείς του Δικεφάλου με το Ραζβάν Λουτσέσκου, που φαίνεται να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τον τρίτο στόπερ της ομάδας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή τύπου….Κρέσπο που εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει λύσεις και στα μπακ

Ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει και εξτρέμ παρά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι γεμάτος στα άκρα της επίθεσης του, από τη στιγμή που επιστρέφει ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα προστεθεί στην τετράδα που θα συμπληρώσουν Ζαμπά, Λημνιός και πιθανότατα ένας από τους Ενρίκε και Λάμπρου. Με το Βραζιλιάνο έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις για το συμβόλαιο του που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της ισχύς του την επόμενη σεζόν, ωστόσο όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα, ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν και έχουν επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς: "Ξέρω καλά τον Σάκχοφ, θα δούμε τι θα συμβεί"
Άκπομ για Σαββίδη στους Άγγλους: "Είναι θρύλος"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ