ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα οφέλη της συμφωνίας για Μίσιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η επέκταση του συμβολαίου δανεισμού του Γιόζι Μίσιτς από την Σπόρτινγκ και τι σημαίνει για το χρόνο καταβολής της ρήτρας του.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σπόρτινγκ για την επέκταση του δανεισμού του Γιόζιπ Μίσιτς κατά ένα μήνα ήταν αναμενόμενη λόγω της μη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου εξαιτίας της Πανδημίας του κορονοϊού.

Το όφελος του Δικεφάλου από τη συμφωνία αυτή έχει κυρίως να κάνει με το γεγονός ότι η επέκταση του συμβολαίου δανεισμού του Κροάτη μεταθέτει και για ένα μήνα αργότερα την λήξη της προθεσμίας για την καταβολή της ρήτρας των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Όπως αναφέρουν πηγές από την Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα στις 30 Ιούνιου και όχι στο τέλος του Μαΐου, όπως ήταν αρχικά καθορισμένο.

Τι κερδίζει ο Δικέφαλος με τον επιπλέον μήνα; Στην ουσία στην Τούμπα περιμένουν να επισημοποιηθούν οι σκέψεις που υπάρχουν στην ΟΥΕΦΑ για χαλάρωση ή ακόμη και αναστολή για ένα χρόνο των κανονισμών του FFP. Σε μια τέτοια περίπτωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να τρέξουν με μεγαλύτερη άνεση τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και η απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιόζιπ Μίσιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ