ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για το "Καραϊσκάκης"

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις δοκιμές για το ντέρμπι της Κυριακής και έτσι παραμένουν τα ερωτηματικά γιατην ενδεκάδα.

Οι επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ απάντησαν σε κάποια διλήμματα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, αλλά δημιούργησαν και νέα που για την ώρα παραμένουν αναπάντητα.

Για παράδειγμα μοιάζει δεδομένο ότι δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή στην άμυνα, παρά το γεγονός ότι ο Φερνάντο Βαρέλα είναι πλέον ετοιμοπόλεμος. Και αυτό διότι ο Ίνγκι Ίνγκασον δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στο παιχνίδι με τους Λαρισαίους επιβεβαιώθηκε ότι με τον Ισλανδό η άμυνα του Δικεφάλου λειτουργεί ικανοποιητικά. Η αλήθεια είναι από την στιγμή που ο Ίνγκασον μπήκε στην ενδεκάδα, με το Βαρέλα τραυματία, ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 4 από τα 5 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί γκολ μόνο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ Ή ΑΚΠΟΜ

Αν υπάρχουν ερωτηματικά αυτά αφορούν στην κορυφή της επίθεσης και τα εξτρέμ. Ο Σβιντέρσκι επέστρεψε στα γκολ, μετά από τρία παιχνίδια αφλογιστίας, ωστόσο υπάρχει η άποψη ότι ο Τσούμπα Άκπομ μπορεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους να είναι περισσότερο αποδοτικός, κυρίως εκτός της μεγάλης περιοχής. Ένα από τα προσόντα του Άγγλου είναι η πίεση που ασκεί στους αντίπαλους αμυντικούς όταν η ομάδα του προσπαθεί να κλέψει στην μπάλα και αυτό μπορεί να τον φέρει στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι.

ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό ωστόσο που προέκυψε ήταν η χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια στη θέση του Δημήτρη Λημνιού. Λογικά ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Λημνιός θα είναι βασικός στο ντέρμπι της Κυριακής κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενα αναζητείται θέση για τον αρχηγό του Δικέφαλου. Στην πραγματικότητα οι δύο θέσεις στα άκρα του ΠΑΟΚ διεκδικούνται από Βιεϊρίνια, Λημνιό και Καντουρί.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις, στις οποίες ο Αμπέλ Φερέιρα θα δοκιμάσει σχήματα και παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Σκάουτερ της Λέστερ είδαν τον Σβιντέρσκι"

ΠΑΟΚ: Γράφουν ξανά για Γιαννούλη και Φενέρμπαχτσε

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ