ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πρώτες δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει τελικού είναι πολλές καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να προβληματίζεται για αρκετές από τις θέσεις τις ενδεκάδας στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (11/5, 20:30).

Από την στιγμή που οι Λέο Μάτος και Δημήτρης Γιαννούλης μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα περίμενε κανείς ότι θα απλοποιούσε τα πράγματα, ωστόσο και στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνέχισε να δοκιμάζει σχήματα ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Για την ώρα τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με το αριστερό άκρο της άμυνας όπου ακόμη δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν ο Γιαννούλης θα πάρει φανέλα βασικού ή αν προτιμηθεί η λύση του Κρέσπο. Σε μια τέτοια περίπτωση στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου θα αγωνιστεί ο Σβέριρ Ίνγκασον. Το δίλημμα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σημαντικό καθώς στο δεύτερο σενάρια θα διαταράξει την ισορροπία στο δίδυμο των κεντρικών αμυντικών που είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα.

Στη μεσαία γραμμή το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Σέρζιο Ολιβέιρα. Ο Εβγέν Σάκχοβ είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει ωστόσο δοκιμάστηκε και ο Χοσέ Κάνιας που στα μεγάλα παιχνίδια έχει σχεδόν πάντα καλή απόδοση.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τσούμπα Άκπομ ενώ δυο σχήματα δοκιμάστηκαν στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Το ένα είχε Δημήτρη Πέλκα στο δέκα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αριστερά, με τους Λέο Ζαμπά και Δημήτρη Λημνιό να δοκιμάζονται στην άλλη πλευρά και το δεύτερο ήταν με τον Ολλανδό επιτελικό και δύο εξτρέμ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα προπονήσει ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη, αύριο το πρωί την ομάδα του και το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ