ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για αριστερό μπακ

Augsburg's Kostas Stafylidis , left, Hamburg's Nicolai Mueller, center, and Augsburg's Christoph Janker challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Augsburg, in Hamburg, Germany, Saturday, Dec, 10, 2016. (Axel Heimken/dpa via AP)
Augsburg's Kostas Stafylidis , left, Hamburg's Nicolai Mueller, center, and Augsburg's Christoph Janker challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and FC Augsburg, in Hamburg, Germany, Saturday, Dec, 10, 2016. (Axel Heimken/dpa via AP) AP

Η επιστροφή του Γιαννούλη στην Τούμπα το καλοκαίρι μοιάζει να είναι δεδομένη. Το θέμα είναι αν θα είναι και η μοναδική.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση της Ρεν για το Δημήτρη Γιαννούλη και φαίνεται ότι οι αποφάσεις για την αξιοποίηση του από το Δικέφαλο την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη παρθεί.

Από την άλλη μπορεί να διαψεύδονται οι πληροφορίες για προφορική συμφωνία του Δικέφαλου με τον Κώστα Σταφυλίδη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το γεγονός ότι ο Έλληνας αμυντικός, γέννημα θρέμμα του Δικεφάλου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι περνά απαρατήρητο. Αν ο ΠΑΟΚ αναζητήσει εκ νέου αριστερό μπακ για την επόμενη σεζόν, θα είναι αφύσικο να μην συζητήσει με τον «Σταφ» με τον οποίο υπάρχει έτσι και αλλιώς δίαυλος επικοινωνίας.

Το ζήτημα που προκύπτει αυτή την στιγμή είναι ότι από την μια υπάρχει ο Γιαννούλης που θα πρέπει κάποια στιγμή να δοκιμαστεί στην Τούμπα και από την άλλη ο Σταφυλίδης, που εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα θα το κάνει για τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος το έχει δηλώσει δημόσια ότι τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά έχει παραδεχθεί ότι μόνο ο Δικέφαλος θα μπορούσε να τον πείσει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μην προκύπτει καν δίλημμα ανάμεσα στον Σταφυλίδη και το Γιαννούλη….

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για φέτος υπολογίζει ως βασικό για το αριστερό άκρο της άμυνας του το Βιεϊρίνια που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 33 του χρόνια και έχει πλέον καθιερωθεί από το Ρουμάνο τεχνικό ως αριστερό μπακ. Ο αρχηγός του Δικέφαλου είναι σημαντικός για την ομάδα του ακόμη και όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πίσω από τον Πορτογάλο υπάρχει ο Αλίν Τόσκα που αποκτήθηκε ως δανεικός και μέχρι τώρα όποτε χρειαστεί είναι αυτός που καλύπτει το κενό του Πορτογάλου όταν αυτός δεν είναι διαθέσιμος. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δύσκολα ο Δικέφαλος θα εξαγοράσει τα δικαιώματα του Ρουμάνου από την Μπέτις κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα αναζητείται τουλάχιστον ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός.

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς στον ΠΑΟΚ να κάνουν προγραμματισμό για μια συγκεκριμένη θέση, που η αλήθεια είναι ότι τους έχει απασχολήσει έντονα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φαίνεται να έχει παρθεί απόφαση για την επιστροφή του Γιαννούλη στην Τούμπα το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν θα εκπνεύσει και το συμβόλαιο δανεισμού του στον Ατρόμητο.

Αν αυτή θα είναι η μοναδική επιστροφή ή αν θα υπάρξει και αυτή του Σταφυλίδη θα φανεί μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όταν και οι άνθρωποι του Δικέφαλου θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδας του για τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ