ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δάκρυα Κάνιας, Βαρέλα και το "άξιζες, δούλεψες για αυτό" στον Άκπομ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από το νικηφόρο τελικό με την ΑΕΚ παρουσιάζει αρκετές σκηνές που δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός δέκτης με τη λήξη της αναμέτρησης με πρωταγωνιστές τους Άκπομ, Βαρέλα, Κάνιας, Πέλκα και Λουτσέσκου.

Ένα δωδεκάλεπτο βίντεο απ' όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το νικηφόρο τελικό Κυπέλλου επί της ΑΕΚ ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο ΠΑΟΚ.

Στην παρακάμερα της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχουν αρκετά πλάνα που έδειξε και ο τηλεοπτικός δέκτης, υπάρχουν όμως και σκηνές που έπιασε μόνο η παρακάμερα. Αρκετά δυνατές σκηνές μάλιστα, ιδίως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Δείτε τον Γλύκο να πηγαίνει να αγκαλιάζει τους Κάνιας, Βαρέλα και Σάκχοβ και να τους φωνάζει παικταράδες την ώρα που ο Ισπανός μέσος είχε βάλει τα κλάματα ενώ ο έμπειρος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έλεγε στους συμπαίκτες του: "Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ".

Φυσικά στο επίκεντρο όλων ήταν ο σκόρερ του χρυσού τέρματος, Τσούμπα Άκπομ, με τον Πέδρο Ενρίκε να λέει προς τον δακρυσμένο Άγγλο αμυντικό: "Το άξιζες, δούλεψες για αυτό". Ενώ ένας εκ των συνεργατών του Ραζβάν Λουτσέσκου φώναξε: "Αυτός ήταν ο τελικός σου, συγχαρητήρια".

Δείτε επίσης την αγκαλιά του Μάκη Γκαγκάτση στον Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα και το φιλί της συζύγου του Κάνιας στον Ισπανό μέσο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ