ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στον Άρειο Πάγο για τους "υπάνθρωπους" του εισαγγελέα

O υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασεκυόπουλος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, όπου και ζήτησε από την Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να παραγγείλει την εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που βρίσκονται στο ακροατήριο (ψηφιοποίηση παροχών του ΟΤΕ και δωροδοκία τέως κυβερνητικών στελεχών), κατΚΌ απόλυτη προτεραιότητα, όπως προβλέπει το άρθρο 30 παρ. 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για υποθέσεις εξαιρετικής φύσης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
O υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασεκυόπουλος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, όπου και ζήτησε από την Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να παραγγείλει την εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που βρίσκονται στο ακροατήριο (ψηφιοποίηση παροχών του ΟΤΕ και δωροδοκία τέως κυβερνητικών στελεχών), κατΚΌ απόλυτη προτεραιότητα, όπως προβλέπει το άρθρο 30 παρ. 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για υποθέσεις εξαιρετικής φύσης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κινείται νομικά προσφεύγοντας στον Άρειο Πάγο κατά του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Γιώργου Νούλη, ο οποίος αποκάλεσε "υπάνθρωπους" τους οπαδούς του. Θα σταλεί επιστολή και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Νούλης, αποκάλεσε "υπάνθρωπους" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε σχόλιο που έκανε σε συζήτηση στο Facebook κι αυτό έφερε την αντίδραση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Δικέφαλος κάνει λόγο για κατάπτυστο και προσβλητικό σχόλιο και θα κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Νούλη. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί.

Θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος στις τάξεις της ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ