ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Στο Λονδίνο οι Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο παρά τις ενοχλήσεις

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το ματς με την Τσέλσι και συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο που δεν είναι 100% έτοιμοι.

Με 22 παίκτες θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Μαουρίσιο και τον Ελ Καντουρί που δεν είναι 100% έτοιμοι λόγω μικρό τραυματισμών.

Επίσης στην αποστολή είναι και ο Χατσερίδης αλλά και ο Ουάρντα ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πάρει μαζί του τρεις γκολκίπερ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (27.11) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και αφορούσε την τακτική την οποία πρέπει ν’ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για μα πετύχει το στόχο του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Τα ερωτηματικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η ετοιμότητα των Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί που προπονούνται κανονικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα σε τετρακέφαλο και οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο είναι οι εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ