ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ενρίκε
EUROKINISSI

Και τυπικά πλέον έχει τελειώσει το θέμα με τον Πέδρο Ενρίκε που αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ.

Η ώρα της επιστροφής έφτασε για τον Πέδρο Ενρίκε. Ο ΠΑΟΚ έχει τακτοποίησει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου δανεισμού του στην Αστάνα και τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην ομάδα από τον Καζακστάν με τους οποίους έκανε προετοιμασία στο Ντουμπάι και παίρνει το δρόμο της επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας πρόσφατα για τον Πέδρο Ενρίκε τόνισε πως ο 28χρονος εξτρέμ θα χρειαστεί χρόνο, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος, που με την Αστάνα είχε τρία γκολ σε 19 συμμετοχές στο διάστημα του δανεισμού του, επιστρέφει αποφασισμένος να διεκδικήσει χρόνο και να δείξει ότι η επιλογή του καλοκαίριου και να δείξει ότι η επιλογή που έγινε το περασμένο καλοκαίρι από τους ανθρώπους του Δικέφαλου ήταν λανθασμένη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ