ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα με Μπεσίκτας

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα με Μπεσίκτας
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ με συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων του προς την ΕΠΟ και την Πολιτεία φαίνεται να έχει διασφαλίσει ότι το παιχνίδι με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League, θα γίνει κανονικά στη Θεσσαλονίκη και όχι σε ουδέτερη έδρα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο στη σημερινή κλήρωση για το δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο αντίπαλος τους να είναι η Μπεσίκτας.

Από την περασμένη Παρασκευή ήδη είχαν κάνει ενέργειες προς την ΕΠΟ και σε κυβερνητικά στελέχη, ώστε σε περίπτωση -που όπως τελικά έγινε- να είναι η τουρκική ομάδα αυτή που θα αντιμετωπίσουν σε μονό προκριματικό ως γηπεδούχοι, το παιχνίδι να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, μετά την κλήρωση ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολές στους αρμόδιους και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι το παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα, αφού έτσι και αλλιώς η Ελλάδα θεωρείται ασφαλής χώρα από την UEFA για τη διεξαγωγή αγώνων των ευρωπαικών διοργανώσεων.

Μάλιστα, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι παρά την απαγόρευση πτήσεων μέχρι τις 15 Αυγούστου, από και προς την Τουρκία θα επιτραπεί στην Μπεσίκτας να ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ