ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ενημερώνεται από τους συνεργάτες του για όλα τα ανοικτά ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα συνοδέψει, όπως συνηθίζει, την αποστολή του ΠΑΟΚ μέχρι το γήπεδο της Τούμπας στην άφιξη της στο γήπεδο για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρίσκεται από το Σάββατο (11/1) στη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ, στις οποίες ενημερώνεται για τα ανοικτά ζητήματα που την απασχολούν.

Δεν αποκλείεται η παρουσία του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη να δώσει και κάποια ώθηση στα μεταγραφικά, που πάντως συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση με το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ