ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ενόψει τελικού οι Μάτος και Γιαννούλης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΟιΜάτος και Γιαννούλης προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη και έτσι στο ιατρικό δελτίο του Δικέφαλου απέμειναν οι τρεις μακροχρόνια τραυματίες: Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια .

Όποιες αμφιβολίες υπήρξαν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για το μεγάλο τελικό του Σάββατου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ διαλύθηκαν στην προπόνηση της Τρίτης.

Τόσο ο Λέο Μάτος όσο και ο Δημήτρης Γιάννουλης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών τους ικανοποιώντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου που μπορεί πλέον να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τρεις σημαντικούς αλλά μακροχρόνια τραυματίες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς ο Λέο Μάτος δεν αποδείχθηκαν τελικά σοβαρές και ο Βραζιλιάνος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για λίγες ημέρες.

Ούτε το ράγισμα στη μύτη του Δημήτρη Γιαννούλη όσο επίπονο και αν ήταν δεν μπορεί να τον αφήσει, όπως φαίνεται εκτός τελικού και έτσι και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί στη διάθεση του του προπονητή τους για τον αγώνα του Σαββάτου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ