ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: "Ψέματα παντού", το μήνυμα του Ουάρντα στο Facebook

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αμρ Ουάρντα διαψεύδει, μέσω μηνύματός του στο Facebook, δηλώσεις που κυκλοφόρησαν στην πατρίδα τουκαι με τις οποίες θέτει θέμα αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος έμεινε εκτός αποστολής και από το σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, επιβεβαίωσε ως ένα βαθμό το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον έχει για μια ακόμη φορά στα πλάνα του και πως δεν τον υπολογίζει.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησαν δηλώσεις του Ουάρντα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει έντονες πλέον τάσεις φυγής. "Θέλω να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Θέλω μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι, αφού στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου χωρίς λόγο.

Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα και θέλω να αγωνίζομαι. Έχω προτάσεις από αγγλικές και ισπανικές ομάδες, τις οποίες θα εξετάσω. Δεν θέλω να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου", φέρεται να είπε στο "yallakora.com", αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στο Facebook τις διαψεύδει.

"Ψέματα παντού. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και είμαι υπερήφανος που είμαι σε αυτόν", έγραψε ο Ουάρντα δείχνοντας τη δυσφορία του για να την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

ΠΑΟΚ: "Ψέματα παντού", το μήνυμα του Ουάρντα στο Facebook

Οι υποτιθέμενες δηλώσεις του και η διάψευση του ωστόσο δεν αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Ουάρντα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του, όταν με μεσολάβηση και των συμπαικτών του, δέχθηκε να τον επαναφέρει μετά την πρώτη τιμωρία του στην ομάδα.

Το μέλλον του στην Τούμπα φαντάζει μάλλον δυσοίωνο και το κακό για τον Αιγύπτιο είναι ότι φαίνεται πως τελειώνουν και οι ευκαιρίες του… ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ