ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιστός στο πλάνο του κόντρα στον Άρη, ένα ερωτηματικό για την ενδεκάδα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει ένα ακόμη ντέρμπι, τοπικό αυτή τη φορά απέναντι στον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αλλάζει τη φιλοσοφία με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου το ντέρμπι με τους "κιτρινόμαυρους" αποτελεί ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του θα προσπαθήσει να κερδίσει επιβάλλοντας το ρυθμό της. Στους τελευταίους αγώνες ο ΠΑΟΚ προσπαθεί εξ αρχής να κυριαρχήσει στο γήπεδο, με σιγουριά στην ανασταλτική του λειτουργία και με γρήγορη ανάπτυξη.

Από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζει απουσίες, ο Λουτσέσκου θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή και τις σίγουρες επιλογές του στην άμυνα (Πασχάλακης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια δεν αλλάζουν) και με το Σέρτζιο Ολιβέιρα στο πλευρό του Μαουρίσιο να δίνουν γρήγορο ρυθμό στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που κινείται στην επίθεση της ομάδας του ο Τσούμπα Άκπομ, πιέζοντας τους αντιπάλους αμυντικούς και δημιουργώντας χώρους για τους συμπαίκτες του και έτσι και στο σημερινό ντέρμπι ο Άγγλος φορ θα είναι η επιλογή του.

Εκεί όπου - όπως συνήθως- υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, είναι στην τριάδα πίσω από τον Άκπομ. Μπίσεσβαρ και Πέλκας ερίζουν για τη θέση «δέκα» και αν αγωνιστεί ο Ολλανδός τότε ο Καντουρί θα κινείται αριστερά και ο Ζαμπά στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Αν ο επιτελικός μέσος είναι τελικά ο Πέλκας, τότε ο Ζαμπά θα κρατήσει τη θέση του και ο Μπίσεσβαρ θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο αριστερό «φτερό» του Δικέφαλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ