ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πέλκας vs Ενρίκε για το καλύτερο γκολ της δεκαετίας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το καλύτερο γκολ της δεκαετίας συνεχίζεται, με το σημερινό μενού να περιλαμβάνει αυτά των Δημήτρη Πέλκα και Πέδρο Ενρίκε.

Μετά τα δύο υπέροχα γκολ του Αθανασιάδη σε τοπικό ντέρμπι με τον Άρη και του Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σε αγώνα με την Κέρκυρα, δύο ακόμη, ευρωπαϊκά αυτή τη φορά, γκολ μπαίνουν στη… ζυγαριά των φίλων του Δικεφάλου. Το γκολ που πέτυχε ο Πέδρο Ενρίκε στον αγώνα με την Ολίμπικ Ντόνετσκ στην Ουκρανία με ατομική ενέργεια και η "γκολάρα" του Πέλκα στον αγώνα με την Μπρόντμπι, ψηφίζονται για να αναδειχθεί το καλύτερο της τελευταίας δεκαετίας.

Δείτε τα δύο γκολ που προστέθηκαν στην ψηφοφορία:

blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CAKhk80nP2E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ