ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παλεύει με τον Ίβιτς για το αήττητο της Ευρώπης

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο δύο ομάδες παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μια από αυτές.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς και ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πλέον οι μοναδικές ομάδες που στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχουν γνωρίσει φέτος ήττα.

Στις αρχές του 2019 οι αήττητες ομάδες στην Ευρώπη ήταν οκτώ: Η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία, η Γιουβέντους στην Ιταλία, η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ, ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία, η Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, η Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και ο ΠΑΟΚ.

Στις 3 Ιανουαρίου η Λίβερπουλ αποχώρησε από το κλαμπ των αήττητων χάνοντας από την Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Παρί από την Λιόν ένα μήνα αργότερα (3/2) και οι αήττητες ομάδες έμειναν έξι. Η επόμενη ομάδα που αποχώρησε ήταν η Σάλτσμπουργκ στις 24 Φεβρουάριου, όταν ηττήθηκε με 2-0 από την Ραπίντ Βιέννης. Η Γιουβέντους έχασε για πρώτη φορά στο Καμπιονάτο στις 17 Μαρτίου από την Τζένοα . Στις 20 Απριλίου απώλεσε το αήττητο και ο Ερυθρός Αστέρας χάνοντας με 2-0 από την Τσουκαρίτσκι με 2-0 και το Μεγάλο Σάββατο ηττήθηκε και η Σλόβαν Λίμπερετς στην Σλοβακία από την Ντουνάισκα Στρέντα με 1-0. Έτσι έχουν μείνει μόνο ο ΠΑΟΚ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ που προσπαθούν να συνδυάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το αήττητο.

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει έναν ακόμη αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και αν δεν ηττηθεί θα γίνει η πρώτη ομάδα που κατάκτα αήττητη το πρωτάθλημα μετά τον Παναθηναϊκό της περιόδου 1963-64. Η Μακάμπι του Ίβιτς συμμετέχει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος στο Ισραήλ και έχει ακόμη τέσσερις αγώνες στο πρόγραμμα της μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ