ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: "Όχι στην εν θερμώ αποδόμηση της ομάδας"

ΠΑΟΚ: "Όχι στην εν θερμώ αποδόμηση της ομάδας"
MOTIONTEAM

Ψυχραιμία συνιστά η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά τη νέα ήττα στην Ευρώπη από τη Βίντι και κατευθύνει το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος χωρίς τους Μάτος και Βιεϊρίνια.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου παραδέχονται πως η ομάδα τους δεν πήγε καλά απέναντι στη Βίντι, πως η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση έχει δυσκολέψει πολύ και πως είναι, ως ένα βαθμό λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Τονίζουν ωστόσο πως δε δικαιολογείται η αποδόμηση της ομάδας και μάλιστα εν θερμώ.

«Ο ΠΑΟΚ έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στους 32 του Europa League. Γεγονός. Δεν παρουσίασε τον καλό εαυτό του για δεύτερο αγώνα κόντρα στη Βίντι. Γεγονός. Κι αυτή είναι η αρνητική πλευρά των πραγμάτων που τέτοιες ώρες είθισται να επικρατεί.

Ας δούμε λίγο και την άλλη πλευρά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όπως βρίσκεται και μόνος πρώτος κι αήττητος στο πρωτάθλημα παρότι ξεκίνησε με -2.

Δικαιολογούν αυτά τα δύο ματς την περιρρέουσα απογοήτευση; Προφανώς, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό που δε δικαιολογούν είναι την εν θερμώ αποδόμηση μιας ομάδας που μπορεί να μην είναι σε φουλ φόρμα, μα έχει δείξει πολλάκις το χαρακτήρα της.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το επόμενο ματς είναι το καλύτερο φάρμακο κι ο ΠΑΟΚ σε δύο μέρες μπαίνει και πάλι στο γήπεδο για ν’αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Σε μια αναμέτρηση που θ’ αγωνιστεί χωρίς τους Βιεϊρίνια , Μάτος λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα. Αυτά είναι και τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την επιστροφή του Μαουρίσιο .

Την Παρασκευή (09.11) όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Βίντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κυκλοφορία και φυσική κατάσταση.

Το Σάββατο (10.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας» αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ξεχωριστή αναφορά στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στα δύο άκρα της άμυνας του για τον αγώνα της Κυριακής , με τους Μάτος και Βιειρίνια να μην είναι διαθέσιμοι είναι λογική.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά από τον αγώνα της περυσινής σεζόν με την Ξάνθη στον οποίο ο Βιειρίνια καθιερώθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον ένα ούτε στον άλλο.

Το τελευταίο παιχνίδι που δεν ξεκίνησε στα δύο άκρα της άμυνας του ΠΑΟΚ κανείς από τους δύο, ήταν αυτό της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε εκτεταμένο rotation, ξεκίνησε με Κίτσιου και Τόσκα στις θέσεις των μπακ, το σχήμα δεν απέδωσε με τον Έλληνα αμυντικό να αποβάλλεται στο δεύτερο ημίχρονο. Ήδη από το ημίχρονο ο Μάτος είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή στη θέση του Χατσερίντι με τον Τόσκα να γίνεται ο δεύτερος στόπερ.

Το δίδυμο στα μπακ Τόσκα, Κίτσιου είναι αυτό που αναμένεται να ξεκινήσει και την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ