ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Έτοιμος να ξεκινήσω την αποκατάστασή μου"

Βιεϊρίνια: "Έτοιμος να ξεκινήσω την αποκατάστασή μου"

Ολοκληρώθηκε μετά από δυο ώρες η επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατο του Βιεϊρίνια με τον Πορτογάλο παίκτη του ΠΑΟΚ να στέλνει ο ίδιος το πρώτο μήνυμα του για γρήγορη επάνοδο.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος παρά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση στη ζημιά στο τραυματισμένο του γόνατο εμφανίστηκε ο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία από το δωμάτιο του στο νοσοκομείο και ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα και τη στήριξη τους ενώ δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει την αποκατάσταση του μη χάνοντας χρόνο.

Ο Βιεϊρίνια έγραψε: "Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματα με τη θετική ενέργεια. Είμαι πίσω στο δωμάτιο και έτοιμος να ξεκινήσω την αποκατάσταση μου".

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Αντέλινο Βιεϊρίνια. Η ενημέρωση του Δικέφαλου περιέγραψε με ιατρικούς όρους το χειρουργείο του αρχηγού χωρίς να γίνεται εκτίμηση για το διάστημα της αποθεραπείας του. όπως αναφέρεται το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει ο Πορτογάλος θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Super League Σουρωτή που βρήκε τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο από τον γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you for all the wishes and your positive messages...I’m back to the room and ready to start my recovery...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ