ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Πέδρο Ενρίκε βάζει πλώρη για τελικό

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο 28χρονος, Πέδρο Ενρίκε επέστρεψε στις προπονήσεις στο ταχύτερο δυνατό χρόνο μετά από θλάση δευτέρου βαθμού που τον ταλαιπώρησε.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Πέδρο Ενρίκε προπονήθηκε κανονικά και πλέον το όνομά του βγήκε από τη λίστα των τραυματιών.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμό στον αριστερό δικέφαλο στις 10 Απριλίου, με το ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί την επόμενη μέρα να εκτιμά την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο οργανισμός του Πέδρο Ενρίκε ανταποκρίθηκε στις θεραπείες και μέσω του ατομικού προγράμματος που ακολούθησε πήρε το "ok" από το ιατρικό τιμ για να πάρει μέρος στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Με αυτό το τρόπο, ο 28χρονος θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον στον τελικό Κυπέλλου της 11ης Μαΐου, καθώς αυτό που εκκρεμεί είναι η διαχείριση που θα γίνει για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, με το πλέον πιθανό σενάριο να τον θέλει να προφυλάσσεται.

Οι προπονήσεις για τους "ασπρόμαυρους" θα συνεχιστούν το πρωί της Πέμπτης στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ