ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης περιμένει από τον ΠΑΟΚ να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει κάποια από τα ανοικτά θέματα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο υπάρχουν εκκρεμότητες για τις οποίες δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις παρά μόνο μετά το τέλος της σεζόν.

Μια από αυτές έχει να κάνει και με τον Ευθύμη Κουλούρη. Το συμβόλαιο δανεισμού του διεθνούς επιθετικού στον Ατρόμητο εκπνέει με το τέλος του πρωταθλήματος και όλα τα ενδεχόμενα φαίνεται να είναι για την ώρα ανοικτά.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τον πρώτο σκόρερ της Super League την ώρα που έχει ήδη στο ρόστερ του άλλους δύο επιθετικούς που για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελούν πάνω - κάτω το ίδιο πρότζεκτ με αυτόν. Ο Τσούμπα Άκπομ στα 24 και ο Κάρολ Σβιντέρσκι στα 22 είναι ίδια… σειρά με τον 23χρονο φορ με τη διαφορά ότι ο τελευταίος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Δικέφαλου.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τον Κουλούρη υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού με αυτό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και της Άντερλεχτ να έχει γίνει ήδη γνωστό. Τον παρακολουθούν επίσης και γερμανικές ομάδες, καθώς εκεί δραστηριοποιείται και ο ατζέντης του που σίγουρα μπορεί να βρει ενδιαφερόμενους μετά από μια σεζόν που για τον Κουλούρη είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Τα 17 γκολ που έχει πετύχει με τον Ατρόμητο και που τον φέρνουν στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, το γεγονός ότι βρίσκεται στην Εθνική ομάδα αλλά και το νεαρό της ηλικίας του τον κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για ομάδες του εξωτερικού.

Το θέμα είναι τι πρόκειται να κάνει ο ΠΑΟΚ. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του φτάνει στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ο Δικέφαλος τον αποτιμά γύρω στα 5 εκατομμύρια, ενώ στο Βέλγιο τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Άντερλεχτ είναι έτοιμη να βγάλει για αυτόν από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια.

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής να είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά από δύο δανεισμούς, σε Κύπρο και Ατρόμητο, είναι αναμενόμενο να το σκέφτεται, πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι άνθρωποι του Δικέφαλου το περασμένο Γενάρη, όταν και αποχώρησε από την Τούμπα ο Πρίγιοβιτς, δεν σκέφτηκαν το ενδεχόμενο επιστροφής του αλλά προτίμησαν την επένδυση στον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Έτσι το πιθανότερο είναι, μετά το τέλος της σεζόν, ο Κουλούρης να ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του ιδιαίτερα αν προκύψει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι θερμό για τον Έλληνα επιθετικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ