ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μυστήριο" η δεξιά πλευρά ενόψει της πρεμιέρας

ΠΑΟΚ: "Μυστήριο" η δεξιά πλευρά ενόψει της πρεμιέρας
EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής του σημερινού αγώνα με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Μάτος και Λύρατζη και θα καταφύγει σε αλχημείες για το δεξί άκρο της άμυνάς του.

Με το Ροντρίγκο Σοάρες τραυματία θα περίμενε κανείς ότι στη σημερινή πρώτη επίσημη υποχρέωση του ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στη Λάρισα ένας εκ των Λέο Μάτος και Λευτέρη Λύρατζη θα ξεκινούσε στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο και οι δύο έμειναν εκτός αποστολής, αν και βρίσκονται στη λίστα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην UEFA για τον αγώνα με την Μπενφίκα στο Champions League.

Έτσι είναι λογικό ο Πορτογάλος τεχνικός, που λογικά θα επιμείνει στο σχήμα με τους τρεις στόπερ να κάνει πειραματισμούς για το δεξί άκρο της άμυνας του. Η πιο λογική επιλογή με βάση του παίκτες της αποστολής είναι ο Άνχελ Κρέσπο, που μπορεί να παίξει και στα άκρα της άμυνας και στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό έπαιξε μετά από καιρό για ένα ολόκληρο 90λεπτο. Σε μια τέτοια περίπτωση οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί μπορεί να είναι Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδης, με τον Γιαννούλη αριστερά.

Υπάρχουν όμως και δοκιμές που είχαν στο δεξί άκρο της άμυνας σε ρόλο φουλ-μπακ τον Λέο Ζαμπά, ακόμη και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αγωνίστηκε σε αυτό το ρόλο στο αριστερό όμως άκρο στο φιλικό με τους "πράσινους".

Δεν αποκλείεται πάντως η απουσία δεξιού μπακ από την αποστολή να αλλάξει άρδην την άμυνα και να επιστρέψει στο σχήμα με το οποίο ξεκίνησε πέρυσι τη σεζόν με 4 στην άμυνα που γίνονταν 3 όταν ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας.

Από εκεί και πέρα, Σβαμπ και Καντουρί θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης με τους Πέλκα και Τζόλη να του δίνουν στηρίγματα. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ με δύο... Ζίβκοβιτς στην ενδεκάδα του, τον Ζίβκο στην εστία και τον Αντρίγια μπροστά θα πρέπει να θεωρείται μεγάλη έκπληξη στη σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η SuperLeague Interwetten 2020/21 στη σέντρα: Ο οδηγός του Sport24.gr
Big-5: Αυτά πήραν, αυτά τους λείπουν στις μεταγραφές
Νέοι κανονισμοί: Αυτό πλέον δεν θα είναι χέρι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ