ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μετά τον Στοχ, ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Μετά τον Στοχ, ο Βέρνμπλουμ
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θέλει να "ξεφορτωθεί" το μεγάλο συμβόλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ που ισχύει για έναν ακόμη χρόνο με τον παίκτη να απαιτεί μεγάλη αποζημίωση για να αποχωρήσει.Τι του έχει προτείνει ο Δικέφαλος.

Οι -μέχρι τώρα- κινήσεις του ΠΑΟΚ δείχνουν σαφώς ότι γίνεται προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος. Μετά την απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαουρίσιο που ανήκε στην υψηλότερη από άποψη αποδοχών κλίμακα στον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος αποδέσμευσε τον Μίροσλαβ Στοχ που είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και που εισέπραττε καθαρά κοντά στο 1.000.000 ετησίως.

Μετά την αποδέσμευση του Σλοβάκου που βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Σλάβια Πράγας , σειρά παίρνει ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός έχει αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο σε αποδοχές, ενεργό συμβόλαιο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και ενώ ο ίδιος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του.

Στην πλευρά του Βέρνμπλουμ προτείνονται διάφοροι τρόποι για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης επιμένει στην υψηλή αποζημίωση, την οποία από ότι φαίνεται ο Δικέφαλος δεν θα καταφέρει να αποφύγει. Η αντιπρόταση του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες είναι η αποζημίωση του να διακανονιστεί σε δόσεις. Και προτείνει μάλιστα στον ποδοσφαιριστή να συμφωνήσει ότι αν και εφόσον μέχρι να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή του συμφωνήσει με άλλη ομάδα να παραιτηθεί από το υπόλοιπο των δόσεων που έχει να εισπράξει.

Η διαπραγμάτευση με το Βέρνμπλουμ, που παραμένει "σκληρός" στις θέσεις του, πάντως συνεχίζεται και έχει καταστεί σαφές στον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται. Μάλιστα είναι εξαιρετικά αμφίβολο το όνομα του να βρίσκεται στη λίστα που θα πρέπει μέχρι αύριο να δώσει ο ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ, για τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Στοχ
Στο OPEN TVτο ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ