ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με την ίδια συνταγή στο ντέρμπι

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς αλλαγές θα παρατάξει την ομάδα του ο Αμπέλ Φερέιρα στο σημερινό (18:30) ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.

Η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί στις προπονήσεις έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα προσπάθησε να χωρέσει τον Μαροκινό στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα τον κρατήσει τελικά στον πάγκο.

Ο Εσίτι με τον Μίσιτς θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ με τον Νιγηριανό να αναλαμβάνει περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα και τον Μίσιτς να είναι αυτός που θα συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του.

Το γεγονός ότι ο Κροάτης τα πήγε πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα στο Περιστέρι οδήγησε τον Πορτογάλο τεχνικό στην απόφαση να του δώσει και πάλι φανέλα βασικού.

Από την στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, οι δύο κεντρικοί μέσοι διατηρούν τη θέση τους στην ενδεκάδα, δεν προβλέπονται αλλαγές και στις υπόλοιπες γραμμές του ΠΑΟΚ.

Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης θα καλύψουν τα μετόπισθεν με στόχο να κρατήσουν για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία του Δικέφαλου.

Στην επίθεση θα αγωνιστούν Άκπομ και Πέλκας, με τον Έλληνα μέσο να έχει περισσότερο ελεύθερο ρόλο στο χώρο ανάμεσα στη μεσαία γραμμή και τον Άγγλο επιθετικό. Ένα ρόλο που είχε και στον προηγούμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πρώτο ημίχρονο του οποίου έκανε και το καλύτερο φετινό του παιχνίδι.

Στα δύο άκρα θα διατηρήσουν, εκτός απροόπτου τις θέσεις του και οι Μπίσεσβαρ και Λημνιός με τον Ζαμπά να είναι αυτός που ως συνήθως διεκδικεί μια φανέλα βασικού.

ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ 4Χ4

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 4Χ4 για να μπει χωρίς βαθμολογικές απώλειες και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη δυάδα των εκτός έδρας αγώνων με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Αστέρα στην Τρίπολη που ακολουθεί στο πρόγραμμα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ