ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με σέντερ φορ τον Ακπόμ

ΠΑΟΚ: Με σέντερ φορ τον Ακπόμ
Βιεϊρίνια MOTIONTEAM

Με το Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τόσκα στο αριστερό αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όταν ο Μάτος αποβλήθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα η πρώτη κίνηση του Λουτσέσκου ήταν να τραβήξει πίσω στην άμυνα το Δημήτρη Λημνιό και η δεύτερη να περάσει στον αγώνα τον Τόσκα για να μεταφέρει δεξιά το Βιεϊρίνια.

Απέναντι στον Πανιώνιο ο προπονητής του Δικεφάλου δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Βραζιλιάνο, αλλά ούτε και τον Στέλιο Κίτσιου που θα μπορούσε να καλύψει το κενό.

Έτσι το πιθανότερο σενάριο λέει ότι θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα Τόσκα και Βιεϊρίνια με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικέφαλου. Έτσι θα διατηρηθεί αναλλοίωτο το δίδυμο των στόπερ με τους Κρέσπο και Βαρέλα μπροστά από τον Πασχαλάκη.

Στα χαφ θα αγωνιστούν και πάλι Μαουρίσιο και Σάκχοβ, αφού ο Κάνιας έμεινε και πάλι εκτός αποστολής ενώ αν ο Πέλκας ξεκινήσει ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί αριστερά. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ολλανδός θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικό με τον Ζαμπά και το Λημνιό στα δύο άκρα.

Όπως και στην Τρίπολη ο Τσούμπα Άκπομ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ