ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με πολλά προβλήματα, αλλά υποχρέωση νίκης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις πιθανότητες του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το εκτός έδρας τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κρήτη με πολλά προβλήματα, αλλά και με την ανάγκη να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης να είναι τεράστια. Και αυτό διότι χρειάζεται απαραίτητα το τρίποντο για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στα playoffs. Περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει καμία επιστροφή από τους παίκτες που βρίσκονται στα πιτς (Πέλκα και Βιεϊρίνια έμειναν εκτός, Κρέσπο και Ζαμπά παραμένουν ανέτοιμοι) και ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει -για καιρό ακόμη- τους Αουγκούστο και Μίσιτς.

Οι απουσίες αυτές του δημιουργούν δυσκολίες στη διαχείριση του ρόστερ καθώς οι επιλογές του έχουν περιοριστεί και έτσι μάλλον αναγκαστικά στρέφεται σε παίκτες που δεν είχαν πριν τα playoffs και πολύ χρόνο συμμετοχής.

Το πλάνο του Φερέιρα για το Γεντί Κουλέ δεν θα είναι και πολύ διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Στην άμυνα η τετράδα μπροστά στον Πασχαλάκη θα παραμείνει η ίδια με Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλη. Μέχρι τώρα ο Πορτογάλος "διαχειρίζεται" τον Μάτος είτε αντικαθιστώντας τον με τον Ροντρίγκο, είτε δίνοντας του στήριγμα με αυτόν. Στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα έδωσε χρόνο συμμετοχής και μάλιστα φέρνοντας και αλλαγή τακτικής στον Μιχαηλίδη, που αρχίζει και αυτός να ενεργοποιείται.

Στη μεσαία γραμμή οι Εσίτι, Καντουρί και Μαουρίσιο είναι πιθανόν να πάρουν φανέλα βασικού αν ο Φερέιρα επιμείνει στο σχήμα με έναν κόφτη και δύο "οκτάρια". Αν, από την άλλη, επιλέξει να παίξει πιο επιθετικό τότε, όπως έγινε στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Μπίσεσβαρ θα ξεκινήσει και θα αγωνιστεί μπροστά από δύο χαφ.

Στην επίθεση η παρουσία του είτε Σβιντέρσκι είτε του Άκπομ είναι πάντα ερωτηματικό. Στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Άρη και ΑΕΚ) ξεκίνησε ο Πολωνός με τους Τζόλη και Στοχ να παίρνουν και αυτοί συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικοί. Δεν αποκλείεται στην επίθεση να υπάρχουν αλλαγές και στην κορυφή και στα άκρα κυρίως εξαιτίας της ανάγκης να πάρουν ανάσες οι παίκτες αλλά και να βρει και πάλι ο ΠΑΟΚ το "εύκολο" γκολ που στα playoffs δεν το έχει...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ