ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ολιβέιρα στην Τρίπολη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου.

Στον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η κατάκτηση του κυπέλλου είναι πλέον ο μεγάλος στόχος. Ο Δικέφαλος θέλει να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και αύριο στην Τρίπολη στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου έχει παρακαταθήκη το «καθαρό» 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας μετέχει κανονικά ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, που ήταν και ο μόνος που αποκόμισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Στην αποστολή μετέχει ως δεύτερος τερματοφύλακας ο νεαρός Παπαδόπουλος από την Κ-19 με το Ρέι να παραμένει στη Θεσσαλονίκη, όπως και οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Καντουρί και Πέδρο Ενρίκε.

Οι 18 της αποστολής είναι οι : Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος, Μάτος , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Μίσιτς , Σάκχοβ , Ολιβέιρα , Κάνιας , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Άκπομ και Σβιντέρσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει και τι όχι με την ανανέωση του Βαρέλα
Μπέτις για Σα, υπέγραψε ο Ζίβκοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ